Recept voor 2 personen
Ingrediënten
100 gr gemengde quinoa
Halve komkommer
Halve krop ijsbergsla
2 wortels
1 appel
10 cherry tomaatjes
halve rode peper
2 handjes baby spinazie
150 gr gerookte kipfilet (reepjes)
Bakje tuinkers
1 limoen
2 el yoghurt
1 el pittige chilisaus
Benodigdheden
Pan
Schaal
Bereidingswijze
Kook de quinoa volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af en laat afkoelen. Snijd de komkommer, wortel, appel, tomaatjes en ijsbergsla in stukjes/blokjes. Hak de rode peper fijn. Doe deze
ingrediënten samen met de babyspinazie in een grote kom. Meng dit met de yoghurt, wat limoensap en de pittige chilisaus. Voeg de quinoa, gerookte kipfilet en tuinkers toe en hussel goed door
elkaar. Voeg eventueel nog wat peper en zout naar smaak toe.