Recept voor 1 wrap
Ingrediënten
2 eieren
1 scheutje (soja)melk
1 tl gedroogde oregano
Pittige paprikapoeder
Peper/zout naar smaak
1 plak jong belegen 30+ geitenkaas
3 plakjes kalkoenfilet
30 gram babyspinazie
(kokos)olie of boter om in te bakken
Benodigdheden
Koekenpan
Bereidingswijze
Kluts de twee eitjes in een schaaltje met een scheutje (soja)melk en de oregano. Verwarm wat olie of boter in een koekenpan. Doe het eimengsel in de pan, bestrooi met paprikapoeder, peper en zout
naar smaak en bak hier een omelet van. Bak op middelhoog vuur en draai het omelet om als de bovenkant bijna droog is en bak nog even kort. Laat vervolgens het omelet afkoelen. Beleg hierna
met de spinazie, geitenkaas, kalkoenfilet en rol op.
Optioneel
Je kunt in plaats van geitenkaas natuurlijk ook 'gewone' kaas of geraspte kaas gebruiken als je dit lekkerder vindt.