Recept voor 2 personen
Ingrediënten
200 gram Hüttenkäse
50 gram boekweitmeel
2 eieren
2 tl bakpoeder
Snufje zout
Kokosolie (om in te bakken)
Benodigdheden
Pan
Staafmixer +kom
Bereidingswijze
Doe de eieren en hüttenkäse samen in een kom en meng dit met een staafmixer tot een egaal mengsel. Voeg de boekweit, bakpoeder en een snufje zout toe en roer goed door tot een egaal beslag
ontstaat (met een lepel of met de staafmixer). Verwarm wat kokosolie in een pan en bak per drie pannenkoekjes in de pan op middelhoog vuur. Draai om als in de bovenkant bubbeltjes ontstaan.
Optioneel
Maak af met wat frambozen, blauwe bes en een beetje honing. Mocht je de pannenkoekjes wat zoeter willen kun je honing of stevia aan het beslag toevoegen.
Sam (zondag, 18 februari 2018 14:36)
Heb net deze pannenkoeken gebakken. Wat waren ze vreselijk lekker. Zo krokant van buiten en fluffy�.. je kan ze met alles erbij eten .. Ik ga ze vaak in mijn weekmenu terug laten komen.. Dankjewel Laura