Recept voor 1 persoon
Ingrediënten
1,5 bevroren banaan
100 ml amandelmelk
1,5 el pindakaas (100% pinda)
1,5 el rauwe cacao poeder
1 el maple syrup
Benodigdheden
Blender
Bereidingswijze
Meng alle ingrediënten in een (sterke) blender en laat draaien tot er een egaal mengsel ontstaat. Als de blender niet goed doordraait kun je eventueel nog wat extra amandelmelk toevoegen.
Optioneel
Voor de topping heb ik granola gebruikt van MyMuesli. Ook lekker is om er zelfgemaakte peanut butter granola overheen te doen. Dit recept vind je hier.
Daarnaast zoals je ziet wat verse frambozen, geraspte kokos en ik heb een blokje Tony Chocolonely caramel sea salt gesmolten. Dit maakt het helemaal af!
Amber (zaterdag, 06 mei 2017 12:13)
Dit recept heb ik samen met mijn zus geprobeerd en het is echt mega lekker!! Echt een aanrader❤